Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Alle zorgverleners

En samenwerkingspartners

Apotheek

Naast geneesmiddelen op recept kunt u ook bij Stroomz Apotheek terecht voor zelfzorgmiddelen en advies over medicijnen.

Fysiotherapeut

U kunt bij onze fysiotherapeuten terecht met alle klachten over uw houding en beweging.

Huisarts

Heeft u ons nodig? Dan zijn wij er voor u. Zowel fysiek als digitaal zijn wij dichtbij. U kunt online veel zaken zelf regelen.

Diëtist

Heeft u last van overgewicht, ondergewicht of een chronische ziekte? En is wat u eet heel belangrijk voor uw gezondheid? Bezoek dan een diëtist.

Hapotherapie

Bent u op zoek naar meer balans in uw leven, meer innerlijke bewustwording en contact met uw gevoelsleven? Dan is haptotherapie iets voor u.

Huidtherapeut

Heeft u een huidprobleem en wilt u weten of dit verholpen kan worden? Onze huidtherapeut voorziet u graag van advies en een persoonlijk behandelplan.

Logopedist

Logopedisten behandelen klachten van uw gehoor, stem, taal, spraak en slikken.

Oefentherapeut Cesar

Een oefentherapeut is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. Er wordt gekeken naar uw lichaamshouding en manier van bewegen tijdens uw dagelijkse activiteiten.

Podotherapeut

Podotherapeuten behandelen klachten in de voeten, enkels, knieën, heupen en lage rug.

Verloskundige

Bij de verloskundige kunt u terecht voor de begeleiding van uw zwangerschap, echo, bevalling en kraambed. 

Tandarts

Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid.

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, omdat een kind net een andere manier van behandelen vraagt dan een volwassenen. Wij kunnen beoordelen of de motorische ontwikkeling van het kind bijvoorbeeld normaal of vertraagd is.