Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Per 12 augustus stopt de receptenlijn

Publicatiedatum:

Vanaf 12 augustus 2024 is de receptenlijn van Stroomz Meerhoven niet meer te gebruiken.

Vanaf 12 augustus 2024 is de receptenlijn van Stroomz Meerhoven niet meer te gebruiken. Recepten kunnen dan uitsluitend aangevraagd worden via de MedGemak app of een e-consult via MijnGezondheid.net. Lukt het u niet, neem dan contact op met onze praktijk voor hulp.

Reden hiervoor is dat de receptenlijn foutgevoelig is en het afluisteren vaak veel tijd kost. Regelmatig is een bericht niet te verstaan of ontbreekt essentiële informatie zoals een geboortedatum of de naam van het medicijn.

Daarom wordt voor deze alternatieven gekozen. Zo ligt de medicatie op tijd klaar en kost het ook nog eens minder tijd, voor zowel de patiënt als de zorgverlener! Patiënten die hulp nodig hebben met het gebruiken van de MedGemak app kunnen terecht bij de assistente voor hulp.