Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Update Stroomz Meerhoven

Belangrijke updates van Stroomz Meerhoven m.b.t. de bezetting, de inzet van gastvrouwen, verlof en urinecontrole.

Bezetting komende weken
De zomervakantie is begonnen. Ook onze medewerkers genieten van hun vakantie. Van 22 juli t/m 9 augustus is het aantal assistenten hierdoor lager dan normaal. Dit betekent dat u mogelijk langer moet wachten als u belt. We proberen u zo goed mogelijk te blijven helpen, maar vragen om uw begrip als het wat langer duurt. Bij voorkeur gebruikt u in deze periode de mogelijkheid om een e-afspraak te maken of e-consult in te dienen.

Gastvrouwen
Sinds 8 juli werken we met gastvrouwen aan de balie. Ingrid Keeris en Shirley Meijer staan u graag te woord voor alle niet-medische vragen.

Met deze nieuwe functie voor onze huisartsenpraktijk zet Meerhoven een stap richting het creatief oplossen van de krapte op de arbeidsmarkt voor doktersassistenten. We willen graag laagdrempelig bereikbaar zijn en behulpzaam voor iedereen. Veel vragen aan de balie kunnen hiermee opgevangen worden. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd doktersassistenten beschikbaar voor de medische vragen. De eerste reacties van patiënten zijn positief!

Verlof
Fenneke van den Brand gaat met zwangerschapsverlof met ingang van 24 juli aanstaande. Ze wordt vervangen door Emily Verhagen.

Urinecontrole
Graag herinneren we patiënten aan de afspraken bij een urinecontrole. Wij verzoeken u de urine in een urine container vóór 10.00 uur ’s ochtends in te leveren. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de controle dezelfde dag plaatsvindt, u over de uitslag geïnformeerd wordt en ook tijdig eventuele behandeling kan worden gestart. Zie voor meer informatie deze link.