Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Gezondheid verbeteren

Op deze pagina vindt u allerlei tips om zelf aan de slag te gaan met uw gezondheid, zoals informatie over diverse trainingen en zorgprogramma's.

 • Gezond leven

  Als u gezond en fit bent, is het leven fijner. U heeft meer energie en u voelt u lekkerder. Met kleine aanpassingen bereikt u al goede resultaten. Zo voorkomt u klachten en zit u beter in uw vel.

  Naar gezond leven
 • Mentaal sterk

  We willen allemaal mentaal sterk zijn. Soms is dit moeilijker, maar het versterken van uw eigen gezondheid kan helpen. Neem stappen voor een betere mentale gezondheid. 

  Naar mentaal sterk
 • Diabetes

  Een gezonde levensstijl kan de kans op diabetes type 2 halveren. Ook als u diabetes type 2 heeft, kan het medicijngebruik verminderen of stoppen. Lees meer op de website van Post-Z.

  Naar Post-Z
 • Luchtwegen

  Er bestaan veel verschillende aandoeningen aan de luchtwegen. Astma en COPD zijn de meest bekende. De luchtwegen zijn ontstoken of beschadigd. COPD is een ziekte die niet kan genezen.

  Naar Post-Z
 • Hart en vaten

  Er zijn verschillende hart- en vaatziekten. De risicofactoren voor hart- en vaatziekten zijn roken, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes, nierschade, reuma, hart- en vaatziekten in uw familie, veel stress. 

  Naar Post-Z
 • Voor ouderen

  Kwetsbare ouderen krijgen zorg van diverse zorgverleners. Het doel van dit programma is behandeling en ondersteuning, ook mantelzorg, op elkaar af te stemmen. De focus ligt op kwaliteit van leven en zelfstandig kunnen blijven wonen.

  Naar Post-Z
 • Groepsbegeleidingen

  Lees meer over de groepsbegeleidingen (trainingen) die u kunt volgen om uw gezondheid te verbeteren en te behouden.

  Naar groepsbegeleidingen
 • Zorgprogramma's

  Wat is een zorgprogramma? Met zorgprogramma’s verlenen we persoonlijke zorg aan mensen met een chronische aandoening. 

  Uitleg zorgprogramma's