Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Runningtherapie

Fysio

Hardlopen wordt ook gebruikt als mogelijkheid om psychische klachten te behandelen. Dit noemen we runningtherapie.

Of u nu sportief of minder sportief bent aangelegd, runningtherapie is voor iedereen een mogelijkheid om verantwoord in beweging te komen en zichzelf beter te gaan voelen. Runningtherapie is het therapeutisch opbouwen van hardlopen voor mensen met een milde depressie of andere psychische klachten.

Het is een schema waarin u rustig een duurloop gaat opbouwen waarbij u geen prestatie hoeft te leveren maar gewoon plezier mag beleven aan de inspanning. Runningtherapie kan u op weg helpen naar herstel en welbevinden. Het geeft u motivatie, inspiratie en kracht, zodat uw plezier in het leven toeneemt.

Door het lopen versterkt u uw hart- en vaatstelsel en daarmee uw gezondheid. Ook brengt het lopen uw gedachten tot rust. Hierdoor voelt u zichzelf een vrijer en opgewekter mens. Deze training is te volgen bij Stroomz Sibelius.

Lees meer in onze folder