Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Enkel- en voetklachten

Fysio

De meest voorkomende oorzaak van enkelklachten is een enkeldistorsie. Dit krijgt u als u door uw enkel gaat, waarbij u zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van de enkel pijn kan ervaren. Ook kan de enkel dik worden, soms kan de enkel blauw kleuren en kan het lastig zijn om goed op de voet te staan.

Ook kan er sprake zijn van instabiliteit van de enkel of eventueel een breuk na een val of als iemand zich verstapt. Niet alleen in de enkel zelf kan pijn ervaren worden. Ook in of onder de voet kan pijn ontstaan wat verschillende oorzaken kan hebben.

De behandeling hangt af van de oorzaak van de enkelklachten. Een fysiotherapeut kan deze in kaart brengen en samen met u een behandelplan opstellen. Indien nodig wordt er advies gegeven over een brace.

Maak hier uw afspraak