Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Knieklachten

Fysio

Knieklachten kunnen optreden na een (sport)trauma of langzaamaan ontstaan. Afhankelijk van de aard van de knieklacht kan er sprake zijn van een stijve knie, pijnlijke knie, een instabiel gevoel of slotklachten.

Ook kunnen er problemen zijn met het bewegen en belasten van de knie bij lopen, fietsen en/of sporten. Doordat pijn aan de knie verschillende oorzaken kan hebben is goede diagnose belangrijk. Na het onderzoek kan een fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen gericht op uw hulpvraag.

Knie rtrose wordt in de volksmond ook wel slijtage genoemd. Uit de literatuur blijkt dat oefeningen gericht op verbetering van de kracht en mobiliteit van het gewricht, bij knieartrose kan helpen. Hierdoor verwijzen artsen vaak naar fysiotherapie als er sprake is van knieartrose.

GLA:D® is een voorlichtings- en trainingsprogramma bij heup- en knieartrose. Dit is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Het doel van dit programma is het verminderen van pijn en voorkomen van verslechtering. Hierdoor kan een knie- of heupprothese uitgesteld of zelfs voorkomen worden. Een aantal collega's binnen Stroomz is geschoold om dit programma te kunnen geven.

Maak hier uw afspraak